Siden 1892 har LAUFEN utført håndverk uten opphold

Det visjonære arbeidet med keramikk krever kunnskap om stoffene, en eksperimentell tilnærming til det og evnen til å gjøre ideene om til industrielle prosesser. LAUFEN behandler det delikate materialet med den største oppmerksomhet og lidenskap, og med litt større fokus på detaljene for å oppnå overlegen sveitsisk kvalitet.

Mer intelligent, større, mer effektiv, mer fremtidsrettet: LAUFEN retter alltid blikket litt høyere. Dette inkluderer ressursbesparende håndtering og intelligent resirkulering selv under produksjonsprosessen, samt produkter som reduserer mengden vann som brukes til spyling.

Hvert eneste toalett og hvert bidet blir utsatt for en vakuumtest og sjekket for vanntetthet. En grundig visuell kontroll etter hvert produksjonsstadium garanterer at det bare er perfekte deler som går videre i produksjonsprosessen. De ansatte bekrefter den perfekte tilstanden til hvert arbeidsstykke etter hvert produksjonsstadium med sitt personlige merke. Den endelige kontrollen hos LAUFEN garanterer det som selskapet står for: pålitelighet, presisjon og funksjon i alle mulige farger og former.