Select your country

Collections

Complete bathroom solutions or modular concepts - LAUFEN bathrooms speak the same design language; integrating seamlessly into all architectural concepts.

Complete Bathroom sets

SONAR

Den internasjonalt anerkjente designeren Patricia Urquiola avslører tredje generasjon LAUFENs SaphirKeramik - hun tar dette ekstraordinære materialet med stor følsomhet i en tredje dimensjon - skaper denne nye samlingen med navnet: SONAR.


85 Products

ILBAGNOALESSI

ILBAGNOALESSI er et baderomsdesign som har fortryllet hjemdesign verden i en årrekke: Det er preget av en tidløs form, glitrende fantasi og et snev av eksentrisitet. Denne prisbelønte designkolleksjonen er skapt av den italiensk designstjernen, Stefano Giovannoni.


148 Products

PALOMBA COLLECTION

Utformingen av LAUFEN PALOMBA COLLECTION har små elementer av småstein formet av havets evige bevegelser, fagmessig forvandlet til porselen. Alle elementene i kolleksjonen harmonisere med hverandre og hver enkelt av elementene har signaturen til det italienske designerparet, Ludovica + Roberto Palomba.


28 Products

Kartell LAUFEN

Et komplett baderomsprosjekt inspirert av det ikoniske designet fra Kartell, sammen med Laufens kvalitet. På den ene siden, Kartell, italiensk, kreativt, fargerikt og ikonisk. En familiebedrift som har markert seg historisk innen design og har revolusjonert møbleringen de siste 60 årene ved bruk av plastelementer. På den andre siden, Laufen, sveitsisk, streng og pålitelig. Har gjennom 125 år vist et stort engasjement for å utvikle baderomskulturen samt å være innovativ innenfor produksjon av sanitærporselen. Dette er et innovativt samarbeidsprosjekt som har tatt mer enn tre år å utvikle, og er et resultat av konstant forskning som er en del av DNA'et til begge selskapene. Som en slags link mellom disse to aktørene, finner man de prisbelønt designerne Ludovica+Roberto Palomba, hvorav begge er ledende innen baderomsdesign.


159 Products

THE NEW CLASSIC

En samling perfekt utformede innovasjoner for badet. New Classic utstråler det praktiske i den harmoniske formen og kombinerer det med moderne stil.


94 Products

LIVING

Living city: Et system med hjørner og kanter, som er ekstremt fleksible og enkle å vedlikeholde. Living city har et klart konsept og klare, rene former. Takket være modulæresystemet er servanter med og utenoppbevaringsplass tilgjengelig i mange ulike bredder. Reduksjon, ikke steinkald nøkternhet, individualisme uten idiosynkrasi: Språket i Living citys former er rettet mot folk som bor i moderne omgivelser og ønsker å skape et levende miljø med en raffinert bevissthet og følsomhet for materialer. Utformingen av LAUFEN rektangulære vegghengte toaletter og bidèer passer perfekt i denne sammenhengen.


96 Products

INO

Den nye baderomskolleksjonen Ino, designet for LAUFEN av den franske designeren Toan Nguyen, ser seg selv som en nytolkning av den klassiske servantens former. Den innovative kolleksjonen bruker alle kreative muligheter som LAUFENs SaphirKeramik har å tilby. Elegante, innbydende og nesten vektløs objekter, som arbeider med enkle linjer, skaper myke, men ekstremt stabile vegger. Kolleksjonen inkluderer en veggmontert servant, en benkeplate eller halvt nedfelt servantskål, samt baderomsmøbler av høy kvalitet og to badekar.


50 Products