ENESTÅENDE DESIGN

Selv om utsøkt håndverk har alltid vært et varemerke for LAUFEN produkter, går mye tid og tanker med til design. I flere tiår nå har LAUFEN hatt et positivt, produktivt og vellykket samarbeid med fremragende arkitekter og designere i utviklingen av nye baderomskonsepter. Forventningene til designeren møtes av erfaringen og nøyaktigheten til modellerere, produktutviklere og ingeniører.

Det felles målet er å forme elegante materialer så intelligent og pragmatisk som mulig, og samtidig maksimere deres estetiske utseende. Noe som minsker påvirkningen av miljøet ved å bruke ressurser på en så sparsommelig måte som mulig. Selskapets produktspekter er ytterligere forbedret ved innovativ materialutvikling gjennom produksjon av en nesten hvit porselenservant som tillater mindre radier og et slankere utseende. Dette samspillet av kreative designkonsepter og en nøyaktig produksjonsprosess ved hjelp av nymoderne teknologi, muliggjør en tilnærming til baderommet som gir et mer helhetlig miljø - en intelligent sammensetning som en kan se resultatet av i hver eneste lille detalj.

Resultatet: et svært funksjonelt og estetisk produktutvalg. Fra sanitærutstyr i porselen, armatur, baderomsmøbler og speil, dusjkar, badekar og boblebadsystemer - i alle prisklasser. Samtidig bruker vi vår kunnskap og erfaring for å oppnå en høy grad av individualitet, i tråd med de ønsker kundene våre har. Flere farger, overflater og motiver, skreddersydde servanter som kan lages i den størrelsen kunden ønsker, kan også leveres kunden innen en relativt kort leveringstid.

Det estetisk tiltalende designet og høye kvalitet har ført til at LAUFEN  produkter har vunnet priser og utmerkelser foran mange internasjonale dommere og uavhengige organisasjoner. Laufen har vunnet priser for enkeltprodukter, hele produktserier og for innovative materialer og utstillingslokaler.

 

OVERSIKT OVER DESIGNPRISER