LUDOVICA+ROBERTO PALOMBA / PS+A PALOMBA SERAFINI ASSOCIATI


Italiensk design: Stjerneskuddene innen italiensk design, arkitektene og designere, Ludovica + Roberto Palomba, har skapt et internasjonalt navn for seg selv.

Ludovica + Roberto Palomba er berømte for sine ukonvensjonelle bad, kjøkken og stuedesign; paret har fått stjernestatus på den italiensk designscenen via sitt arbeid for merkevarer som Moroso, Poltrona Frau, Cappelini og Boffi. De designer også arkitekturprosjekter, skaper kulisser for teater og film samt planlegger utstillinger. Deres uvanlige design skyldes kombinasjonen av deres følelse for arkitektur, livsstil og industri. Ludovica Serafini og Roberto Palomba studerte arkitektur ved Roma University. De har jobbet sammen som partnere siden 1994 og er grunnleggerne av selskapet Palomba Serafini Associati (ps +). Selskapet har sin hovedbase i et studio i Milano.

“Palomba Collection”  er parets første baderomsprosjekt for LAUFEN. Grensene mellom de maskuline og feminine formene blir uklare i utformingen av denne kolleksjonen av baderomsporselen, tilbehør og møbler. Ludovica + Roberto Paloma beskriver dette konseptet som "Naturens fingeravtrykk", en funksjon i stil med begge designernes tanker, personlighet og filosofier, noe som bevises her, så vel som andre av deres designprosjekter. De er likeverdige partnere der ingen dominerer den andre. Elementer fra “Palomba Collection” har vunnet flere designpriser, blant annet The red dot award, The iF product design award og The Design Plus label.