GJØR BADEROMMET TIL ET LEVENDE MILJØ

Personligheten til dette svært tradisjonelle sveitsiske merket, gjenspeiler en symbiose av design, kvalitet og funksjonalitet. LAUFEN, en førsteklasses merkevare under ROCA paraplyen, er en av verdens ledende produsenter med et globalt distribusjonsnettverk.

Selskapets kjernekompetanse er kunnskapen om produksjon av sanitærutstyr. I over 125 år har LAUFEN som merkevare brukt det eldste formbare porselensmaterialet kjent for menneskeheten til å lage nyskapende sanitærprodukter i nymoderne anlegg, med den legendariske sveitsiske presisjonen. Kunnskap om badet som helhet utviklet seg fra LAUFENs kunnskap om porselenproduksjon og sofistikert design. Det som gjør LAUFENs produkter unike allerede ved første øyekast, er flott sveitsisk design som forener to store design trender: Emosjonell italiensk design fra sør og den nordiske designtradisjonen med presisjon og klarhet. LAUFEN, har to kvalitetsaspekter: Kunnskap om fremstilling samt om de praktiske fordelene ved det ferdige baderommet og de fordelene det gir kunden - noe som ofte ikke er umiddelbart synlig.  LAUFEN, et sveitsisk produksjonsselskap som fremstiller produkter som sørger for at vann, som er en av våre mest verdifulle ressurser, brukes med måte. LAUFEN viser på denne måten i praksis forpliktelsen om å bevare naturressurser gjennom en miljøvennlig produksjon.

 

LAUFEN FAKTA OG TALL

Juridisk selskapsform: aksjeselskap
Grunnlagt i 1892
Hovedkontor i LAUFEN, Sveits
Styrets ledelse: Alberto Magrans (Senior Managing Director)
Antall ansatte: 1800
Konsolidert omsetning: 250000'000 €
Produktspekter: servanter, toaletter, bidèer, badekar, dusjkar, boblebad, møbler, tilbehør, armatur.
Produksjonssteder: LAUFEN/Sveits, Wilhelmsburg og Gmunden Østerrike; Bechyně og Znojmo, Tsjekkia.
Salgsavdelinger og datterselskap i Albania, Argentina, Australia, Østerrike, Belgia, Bosnia og Hercegovina, Brasil, Bulgaria, Kroatia, Tsjekkia,Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Hong Kong, Ungarn, India, Italia, Latvia, Litauen, Makedonia, Malaysia, Moldova, Montenegro, Marokko, Nederland, Norge, Polen, Portugal, PR Kina, Romania, Russland, Serbia, Singapore, Slovakia, Slovenia, Spania, Sverige, Sveits, Ukraina, Storbritannia, USA.
Utsalgssteder over hele verden
Porselensprodukter pr. år 3 millioner